Παραδόσεις - Αποστολές

Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

 

Παράδοση εντός Αττικής ( ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ )

Για τις παραγγελίες εκείνες που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά υπάρχει η επιλογή αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής.
Για να μπορεί να παραδοθεί μια παραγγελία αυθημερόν θα πρέπει να την έχουμε λάβει πριν τις 12:00 και να περιλαμβάνει προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι παραδόσεις αυθημερόν γίνονται από τις 15:00 μέχρι τις 20:00  ΠΡΟΣΟΧΗ Για περιοχές απομακρυσμένες απο το κέντρο της Αθήνας, π.χ. Ελευσίνα, Βίλια, Αυλώνα, Μαραθώνα κ.α δεν ισχύει το αυθημερόν. Οι παραδόσεις στην Αττική γίνονται με δικά μας μέσα.

Παράδοση εκτός Αττικής

ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε σε όλες τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις των νομών της Ελλάδας  εντός 2-4 εργάσιμων ημερών  και για παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00 το μεσημέρι, με μεταφορικές εταιρείες ή Courier. Για  παραγγελίες μετά τις 12:00 ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά μια μέρα. Ο χρόνος παράδοσης έχει να κάνει με την απόσταση του χώρου παράδοσης από την Αττική. Π.Χ. στην Θεσσαλονίκη ή την Πάτρα παραδιδουμε σε 2 εργάσιμες ενώ στην Ορεστιάδα ή την Ιεράπετρα σε 4 εργάσιμες. ΠΡΟΣΟΧΗ Τα περισσότερα πρακτορεία που συνεργαζόμαστε δεν παραδίδουν τα Σαββατοκύριακα.

 


Κόστος αποστολής εντός Αττικής

  • Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 15,00€ και ο προορισμός της είναι εντός Αττικής τότε το κόστος μεταφοράς και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
  • Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 15,00€ τότε επιβαρύνεστε με κόστος παράδοσης 3,00€.

 

Κόστος αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την αποστολή της παραγγελίας σας επιλέγουμε τον πλέον οικονομικό και γρήγορο για εσάς τρόπο αποστολής  (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο).

 

  •  Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 40,00€ και ο προορισμός της είναι εκτός Αττικής τότε το κόστος μεταφοράς και η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλες τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις των νομών της Ελλάδας, με μεταφορική εταιρεία δικής μας επιλογής.    Για την  μεταφορά εκτός αυτών των περιοχών το κόστος βγαίνει μετα από τηλεφωνική επικοινωνία. Αν επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία δική σας επιλογής η παραγγελεία θα αποσταλεί χωρίς κόστος μεταφοράς αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
  • Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 40,00€ τότε επιβαρύνεστε με κόστος αποστολής 6,50€. Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου  μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την  παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στο 210-9313450 / 210-9329580.


Παραλαβή από το Pets & Friends

Για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το υποκατάστημα της εταιρεία μας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 109, Νέα Σμύρνη, ΤΚ 11745 χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ώστε να περάσετε να τη παραλάβετε. Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-18:00.


Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα χρειαστούμε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμα και να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail όταν το παραλάβουμε.  

Όλα τα προϊόντα του Pets & Friends παραδίδονται σε εσάς με 4 μεθόδους:

1.    Με δικά μας μέσα
2.    Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Courier)
3.    Με πρακτορείο μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Αθηνών μεγάλου όγκου ή βάρους)
4.    Με παραλαβή από εσάς από την έδρα

 

Προσπαθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ να επιλέξουμε τον πλέον οικονομικό για εσάς τρόπο αποστολής.