{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.brand }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Σύνολο {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2109313450
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 15€ εντός Αττικής
Pets&
Friends
BLOG
Ανακαλύψτε τις Υπερτροφές στην διατροφή του κατοικ

Ανακαλύψτε τις Υπερτροφές στην διατροφή του κατοικίδιού σας.

Ανακαλύψτε τις Υπερτροφές στην διατροφή του κατοικίδιού σας

Ως υπερτραφές ή superfoods χαρακτηρίζονται τροφές με υψηλή διατροφική αξία γιατί καλύπτουν μεγάλο μέρος των θρεπτικών και ενεργειακών αναγκών του κατοικίδιού σας. Διαθέτουν σπάνια και μοναδικά συστατικά τα οποία δρουν ευεργετικά σε συγκεκριμένες λειτουργίες του οργανισμού, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας του. Κάποιες τροφές με τέτοια συστατικά που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Pets & Friends είναι η POOCH & MUTTLILY'S KITCHEN, SAM'S FIELD, ACANA, DOLINA NOTECI κ.α. Θα προσπαθήσουμε να σας γνωρίσουμε κάποια από αυτά τα συστατικά που βρίσκονται μέσα στην υγρή ή την ξηρά τροφή για σκύλους και για γάτες:    

CRANBERRIES

Τα κράνμπερι με γλυκιά γεύση μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας της ουροδόχου κύστης του σκύλου σας, μειώνοντας τους κινδύνους ουρολοίμωξης. Επίσης μπορούν να μειώσουν τη συσσώρευση πέτρας και πλάκας που οδηγεί σε πιο υγιή ούλα. Τα αντιβακτηριακά οφέλη είναι ακόμη γνωστό ότι βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου, μεταξύ άλλων ασθενειών και παθήσεων.

ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Το χαμομήλι είναι ένα παραδοσιακό ηρεμιστικό βοήθημα, γνωστό ότι ανακουφίζει τις επιπτώσεις του άγχους και των προβλημάτων ύπνου. βοηθά στη χαλάρωση των μυών, στη μείωση της ευερεθιστότητας, των γαστρεντερικών διαταραχών και της φλεγμονής

ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ

Ο λιναρόσπορος προέρχεται από ένα ευέλικτο ανθοφόρο φυτό, με ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων από τη βελτιωμένη λειτουργία των νεφρών έως ένα πιο υγιές δέρμα και τρίχωμα. Είναι πλούσιος σε φυσικές ίνες που προάγουν την υγιή πέψη. Το άλφα-λινολενικό οξύ που βρίσκεται στον λιναρόσπορο είναι γνωστό ότι έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα και μπορεί να δώσει ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ

Οι γλυκοπατάτες είναι μια ευεργετική υπερτροφή γεμάτη με βιταμίνες και μέταλλα, που προάγουν την καλή πεπτική υγεία. Αυτή η υγιεινή πηγή διαιτητικών ινών συμβάλλει στην προώθηση υγιών κινήσεων του εντέρου, ενώ η φυσική βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία. Η γλυκοπατάτα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού και των κυτταρικών λειτουργιών για να κρατήσει το σκυλάκι σας σε κορυφαία κατάσταση.

ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ

Τα φραγκοστάφυλα είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

YUCCA

Βοηθά στη μείωση της κακοσμίας. Η ρίζα Yucca έχει τη δυνατότητα να μειώσει το πρήξιμο και τη φλεγμονή στο πεπτικό σύστημα του σκύλου. Έχοντας υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α, Β και C, αυτό το διατροφικό βοήθημα περιέχει κάλιο, ασβέστιο και σίδηρο που το καθιστούν καταπραϋντικό για τα έντερα και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την κακοσμία των κοπράνων  των σκύλων.  Διαθέτει επίσης μεγάλους αριθμούς σαπωνινών και πολυφαινολικών που πιστεύεται ότι βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων.