{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.brand }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Σύνολο {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2109313450
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 15€ εντός Αττικής
Pets&
Friends
BLOG
Μικρόσωμα σκυλιά για διαμέρισμα: Οι ιδανικές ράτσε

Μικρόσωμα σκυλιά για διαμέρισμα: Οι ιδανικές ράτσες

Μικρόσωμα σκυλιά για διαμέρισμα: Οι ιδανικές ράτσες

Έχετε σπίτι χωρίς κήπο; Ζείτε μήπως σε μικρό διαμέρισμα αλλά επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα μικρόσωμο σκυλάκι;

Υπάρχουν πολλές ράτσες μικρών τετράποδων που θα ήταν ιδανικές για να ζήσουν μαζί σας έναν μικρό χώρο, χωρίς φυσικά να αισθανθούν καταπίεση ή έλλειψη ελευθερίας.

Αν θέλετε, λοιπόν, να μάθετε τα πάντα για μερικές από τις ράτσες με τα πιο αξιαγάπητα μικρόσωμα σκυλάκια, συνεχίστε να διαβάζετε!

Yorkshire Terrier (Γιορκσάιρ Τεριέ)

Τα μικρά μας «γιόρκις» είναι μικρά σκυλιά γεμάτα ενέργεια, ζωντάνια και φυσικά, άπλετη στοργή. Είναι ιδιαίτερα εύκολα στη μεταφορά, καθώς δε ξεπερνούν τα 5-7 κιλά σε βάρος. Επίσης, θεωρούνται υποαλλεργικά, καθώς το τρίχωμά τους μοιάζει περισσότερο με ανθρώπινο (!), γεγονός, βέβαια, που συνεπάγεται συχνό και καλό βούρτσισμα.

Shih Tzu (Σιχ Τσου)

Ο «σκύλος χρυσάνθεμο» αποτελεί τον ορισμό του…σπιτόγατου! Καθότι παρουσιάζει μεγάλη ευαισθησία στην εξωτερική έκθεση, νιώθει πιο άνετα να μένει σπίτι και απολαμβάνει αγκαλιές. Αυτά τα μικρά σκυλάκια με το μακρύ και απαλό τρίχωμα που απαιτεί καθημερινή περιποίηση είναι ιδιαίτερα φιλικά με παιδιά και ενήλικες, αλλά όχι και τόσο με τους ξένους!

Pomeranian (Πομεράνιαν)

Η μικρή χνουδωτή μπάλα που συναντάται στη ράτσα Πομεράνιαν μπορεί να είναι ακόμα πιο ελαφριά από μία γάτα, μόλις στα 3.5 κιλά. Πρόκειται για ένα μικρόσωμο σκυλάκι με έντονη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Όντας ιδιαίτερα κοινωνικό, δεν αντέχει να μένει πολλές ώρες μόνο του, ενώ επίσης αποτελεί έναν πολύ καλός φύλακα χάρις το δυνατό του γαύγισμα.

Miniature Pinscher (Πίνσερ Μινιατούρα)

Ο εν λόγω σκύλος-μινιατούρα που τείνει συχνά να ξεγελάει εξαιτίας του μεγέθους του, θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με ένα μικρό…Ντόπερμαν! Ιδιαίτερα ενεργητικός, με ισχυρή προσωπικότητα, απαιτεί εκπαίδευση από νωρίς, ενώ είναι λάτρης του καθημερινού περίπατου. Επομένως, αν είστε…γυμναστηριακοί τύποι, μόλις ανακαλύψατε τον νέο τετράποδο φίλο σας!

French Bulldog (Γαλλικό Μπουλντόκ)

Το Γαλλικό Μπουλντόκ ή σκυλί της συντροφιάς ή η μικρή νυχτερίδα που γαυγίζει, αποτελεί ένα από τα ιδανικότερα σκυλιά για μέσα στο σπίτι. Αυτός ο μικρόσωμος φίλος δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα λόγω του κοντού του τριχώματος, ενώ επίσης δεν τείνει να γαυγίζει ή να έχει ανάγκη από έντονη γυμναστική. Ήσυχος και παιχνιδιάρικος, είναι μια από τις πιο φιλικές ράτσες για οικογένειες με παιδιά.

Cavalier King Charles Spaniel (Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ)

Το μικρόσωμο αυτό σκυλάκι που είναι…βασιλιάς με τη βούλα, μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε περιβάλλον, καθώς είναι αρκετά ήσυχο και φιλικό με ανθρώπους και άλλα ζωάκια. Όντας ένα «αθλητικό» σκυλί, απολαμβάνει τη χαλαρή πεζοπορία, ενώ επίσης, αποτελεί ιδανική επιλογή για ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα, χάρις την ιδιαίτερα ευγενική του συμπεριφορά. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα ματάκια;