{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.brand }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Σύνολο {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2109313450
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 15€ εντός Αττικής
Pets&
Friends
BLOG
Νεφρική ανεπάρκεια και κλινικές δίαιτες που την αν

Νεφρική ανεπάρκεια και κλινικές δίαιτες που την αντιμετωπίζουν

Νεφρική ανεπάρκεια και κλινικές δίαιτες που την αντιμετωπίζουν

Η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια είναι η συνέπεια της προοδευτικής και μη αναστρέψιμης απώλειας της λειτουργείας του νεφρού. Αυτή η απώλεια συμβαίνει κρυφά και εξελίσσεται σταδιακά σε μήνες και χρόνια σχεδόν απαρατήρητη.  Τα νεφρά μπορεί να υποστούν βλάβη από: Λοιμώξεις, σοκ, αυτοάνοσα νοσήματα, συγγενείς ανωμαλίες, ατύχημα, νεοπλασία. Όταν ο σκύλος ή η γάτα έχουν βλάβη στον νεφρικό ιστό, τα νεφρά δεν μπορούν να αποδίδουν εξ ίσου καλά με πριν. Η πάθηση δεν είναι αναστρέψιμη, αλλά η εξέλιξή της μπορεί να επιβραδυνθεί. Οι νεφρικές δίαιτες συνεχίζουν να αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο της θεραπείας. Ενώ πρέπει να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου, θα πρέπει να επιβραδύνουν την εξέλιξη της απώλειας λειτουργίας των νεφρών και να ανακουφίσουν τα συμπτώματα. Καθώς τα κατοικίδια με νεφρικά προβλήματα αντιμετωπίζουν αλλαγές στην αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης και τείνουν να αισθάνονται απέχθεια για τα τρόφιμα, η αλλαγή στη νεφρική δίαιτα θα πρέπει να γίνεται στο σπίτι σε οικείο περιβάλλον.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙAIΤΕΣ

Hill's PRESCRIPTION DIET K/D

Με  ελεγχόμενα επίπεδα φωσφόρου & χαμηλά επίπεδα νατρίου, εμπλουτισμένη με ωμέγα-3 λιπαρά από ιχθυέλαιο, και υψηλά επίπεδα απαραίτητων αμινοξέων και L-καρνιτίνης, βοηθά στην προστασία της ζωτικής λειτουργίας των νεφρών. Αυτή η ξηρή τροφή παρασκευάζεται με κοτόπουλο και έχει ακαταμάχητη γεύση που ο τετράποδος φίλος σας θα λατρέψει.

INTEGRA PROTECT Nieren (Renal)

Αναπτύχθηκε ειδικά για ζώα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια .Η μειωμένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φώσφορο υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών. Αυτή η δίαιτα είναι ταυτόχρονα χωρίς δημητριακά και επομένως κατάλληλη για κατοικίδια με δυσανεξία στα δημητριακά. Παρέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό οδηγεί σε μείωση των ουραιμικών ουσιών. Ο ταυτόχρονος περιορισμός του φωσφόρου καθυστερεί επίσης επαληθεύσιμα την πρόοδο της απώλειας της νεφρικής λειτουργίας.

TROVET RENAL & OXALATE DOG

 Η διατροφή είναι περιορισμένη σε πρωτεΐνες και φώσφορο, που εμποδίζει τη συσσώρευση αποβλήτων, μειώνει το στρες στα νεφρά και τελικά επιβραδύνει την εξέλιξη της νεφρικής ανεπάρκειας. Οι πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σε αμινοξέα, χωρίς να οδηγούν σε υπερβολικά απόβλητα. Η ενεργειακή πυκνότητα του Renal & Oxalate μειώνει τον όγκο της τροφής, για να βοηθήσει τα ζώα με απώλεια της όρεξης να καλύψουν τις ημερήσιες ενεργειακές τους ανάγκες. Τα διαιτητικά τρόφιμα Renal & Oxalate έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μειώνουν το σχηματισμό οξαλικού ασβεστίου.